Christo Buizert vandt ph.d. SLAM konkurrencen – Københavns Universitet

Center for Is og Klima > Nyhedsfolder > Danske nyheder > Christo Buizert vandt ...

31. maj 2011

Christo Buizert vandt ph.d. SLAM konkurrencen

Christo Buizert præsentaterede sit videnskabelige arbejde i form af en rap, og vandt PhD SLAM konkurrencen 2011

Christo Buizert præsentaterede sit videnskabelige arbejde i form af en rap, og vandt ph.d. SLAM konkurrencen 2011.


Christo Buizert fra Center for Is og Klima vandt ph.d. SLAM konkurrencen fredag d. 27 maj 2011, ved at forvandle konkurrencen til en Poetry Slam, og præsenterede sit videnskabelige arbejde ved en tre minutters rap. 17 ph.d. studerende fra både Københavns Universitet og DTU havde tilmeldt sig konkurrencen, som foregik på Nano-Science Center, og hvor  dommerpanelet var sammensat af repræsentanter indenfor en bred vifte af nano-science.


Af Lone Holm Hansen


De 17 ph.d. studerende havde tre minutter til at præsentere deres videnskabelige arbejde, som blev bedømt ud fra kriterier som klarhed i præsentationen, kunstnerisk udførelse, timing & harmoni, videnskabeligt indhold, emnets kompleksitet, opfindsomhed, indflydelse/resultater og baggrund...

Christo’s rap scorede max,  og foregreb et vigtigt punkt i den efterfølgende workshop, som alle deltageren fik tilbudt: ”fang publikum indenfor 90 minutter, og hold dem fast...”

Der var ingen tvivl om at præmien,  i form af et gavekort til Polyteknisk Boghandel, skulle gå til Christo Buizert.

Christo’s rap på video
I den nærmeste fremtid vil Christo’s rap blive optaget på video – så hold øje med Center for Is og Klimas web, for ikke at gå glip af eventen.


Bliv klogere på Christo Buizerts videnskabelige arbejde og læs artiklen i Atmospheric Chemestry >> (Åbner i nyt vindue. Kun på engelsk)