Vinder af IPY2012 poster prisen – Københavns Universitet

Center for Is og Klima > Nyhedsfolder > Danske nyheder > Vinder af IPY2012 post...

02. maj 2012

Vinder af IPY2012 poster prisen

Erik Warming foran sin prisvindende poster ved IPY2012 konferencen i Montreal, Canada, april 2012.

 Erik Warming, kandidatstuderende  ved Center for Is og Klima, vandt poster prisen ved IPY2012 konferencen i Montreal, Canada. Prisen blev vundet indenfor katagorien: Nye grænser, teknologier og data praksis indenfor polarforskning.

Af Lone Holm Hansen

”Jeg har set mange posters, og med back-up fra mine vejledere kreerede jeg en der skiller sig ud fra mængden. For at fange publikums interesse, valgte jeg at placere en tegneserie i midten af posteren som en slags elevator pitch. Og så ville jeg trin-for-trin fortælle om, hvordan isen bliver dannet, om iskerneboringer, om CFA analyser og om de problemer borevæskerne udgør, for på den måde at danne et billed af det jeg arbejder med”, forklarer Erik Warming.

Vinderposteren Frostbyte – soundbites of cool research er lagt ud på Youtube, se den her

Opfølgning og afslutning på det Internationale Polarår
2007 var det Internationale Polarår, hvor et stort antal projekter blev sat i søen. IPY2012 konferencen i Montreal, Canada, var afslutning og opfølgning på alle projekterne.

Konferencens navn var Fra viden til handling, og ideen til Erik Warmings poster tog udspring i den titel – hvordan implementerer vi vores viden og omsætter den til handling.

IPY2012 konferencen var velbesøgt med omkring 3300 deltagere fra hele verden.

Læs mere om konferencen her