Tak til Dronning Margrethe – Københavns Universitet

Center for Is og Klima > Nyhedsfolder > Danske nyheder > Tak til Dronning Margr...

01. juni 2010

Tak til Dronning Margrethe

 

To glade modtagere af Dannebrogordenen

Dorthe Dahl-Jensen, Center for Is og Klima (th) og Katherine Richardson, prodekan på Det Naturvidenskabelige Fakultet (tv), smukt dekoreret med ridderkorset af Dannebrogordenen.

Professor Dorthe Dahl-Jensen var blandt de tre klimaforskere på Københavns Universitet, som Dronning Margrethe, i anledning af sin 70 års fødselsdag, belønnede med ridderkorset af Dannebrogordenen. 

I går, mandag d. 31 maj, var Dorthe Dahl-Jensen i audiens på Christiansborg Slot for at takke Dronning Margrethe for ordenen, som blev tildelt på baggrund af Dorthe Dahl-Jensens store internationale indsats indenfor klimaforskningen. 

Under audiensen, som var en meget festlig begivenhed, udtrykte Dronning Margrethe sin store interesse for forskningen på Indlandsisen og ikke mindst sin bekymring for den globale opvarmning.


Læs mere her om de tre klimaforskere, professor i isfysik, Dorthe Dahl-Jensen, professor i geologi, Minik Rosing og professor i biologisk oceanografi Katherine Richardson, som d. 16. april 2010 fik overrakt ordenen.