ARKTIS – Københavns Universitet

28. oktober 2013

ARKTIS

ARKTIS - et fascinerende møde mellem videnskab og kunst på Louisiana Museum of Modern Art.

ARKTIS - Louisiana Museum of Modern Art - 26. september 2013 - 2. februar 2014 Sne & is, mørke & nordlys, skønhed, stilhed, strid & storm. Louisiana sætter kursen stik nord og kredser – i temaer, der spænder fra det sublime over erobring til myter – om et område med en særlig magnetisk tiltrækningskraft. Tag med på en storslået arktisk rejse gennem virkelige dramaer, barske vilkår og umulige drømme. En rejse i fantasi, kunst, videnskab og betagende billeder.

Mød Center for Is og Klima på Louisiana Museum

Et lille stykke af grønlands Indlandsis, med en lang periode af menneskets historie. D. 12. november tager Iskernekurator Jørgen Peder Steffensen, dig med på en fascinerende rejse til de arktiske egne, på Louisiana Museum of Modern Art.

Center for Is og Klima har været med til at levere viden og stemme til en stor udstilling om Arktis på Louisiana Museum. En udstilling hvor videnskab og billedkunst komplementerer hinanden.

D. 12. november kl. 20.00 vil Jørgen Peder Steffensen, lektor og iskernekurator ved Center for Is og Klima, dele ud af sine indtryk, viden og fascination af Arktis - indtryk han har opbygget gennem mange års feltarbejde i de arktiske egne, og viden han har læst ud af iskerner, boret på den grønlandske Indlandsis.